En ny generation fjortisar förstörs

Valborg! Denna afton då ca 64 793 stycken nya fjortisar ger sig ut och får sin första fylla. Vomiteringar kommer flöda, svek kommer infinna sig, taffliga taffsförsök och annat smått och gott kommer ske i buskarna runt om i vårt avlånga land denna kväll. Man får dock inte glömma polisbilsåkande. Fulla fjortisar som blir hemskjutsade till besvikna föräldrar (finns säkert en del som blir stolta också) som sedan får genomlida en långdragen utskällning, utgångsförbud och indragen veckopeng. Ja jävlar, en underbar natt alltså.

En annan har dock aldrig fått nöjet att åka med farbror blå. Ändå är det nästan så att jag har försökt med detta. Blivit tagen för fortkörning har jag blivit flera gånger men aldrig fått åka med snuten eller blivit slängd i fyllecellen. Detta känns nästan som ett litet misslyckande för mig. Har kompisar som polisen tagit bara för att de har trampat snett på gatan på midsommar och blivit inkastade i pikébussen, medans en annan har stått kvar gråtandes... ensam och övergiven. Varför konstaplar hoppar ni aldrig på mig? Jag vill ju bara kunna slå upp mig själv i SÄPO's register och läsa följande om mig själv: Lite farlig. Är detta för mycket begärt?

Nåja, detta lär inte ske ikväll heller. Har jour imorgon så man får vackert vara nykter ikväll och glo på TV medans andra roar sig. Men men, kommer inte vara bakis imorgon och det är inte fy skam!

Sup och svälg, trevlig helg!

Pheeeew!

Har gått med en tung klump i magen några veckor för att det har legat ett varsel på kneget. Edet måste ha tjänat storkovan på mig.. de gör de iofs i vanliga fall också men de kan nog ta längre semester i år. En annan var bland de sista in på företaget så man har minst sagt känt sig utsatt. Men idag blev äntligen alla förhandlingar klara och det visade sig att jag får stanna. Känner mig lättad som en pingvin som skitit ut en blåval. Jag vill tjoa och lattja runt som i en gammal töntig 80-talsvideo och dricka fjolldrinkar. Och med det hårsvall jag lyckats spara till kan jag nog fixa Buster Poindexter's frilla!

It's not the years, it's the miles


Down the drain

Då har man varit duktig och betalat månadens räkningar. Känns dock alltid lika surt efteråt när man ser den lilla pengahög som är kvar på kontot och man inser att man måste leva i misär på kattmat och fiskbullar tills nästa löning. Kanske inte skulle vara riktigt så illa om jag drog in på kröken men man måste ju prioritera här i livet. Just nu prioriteras krogbesök så en viss söt bartenderbrutta kan fortsätta häva i mig massa drinkar. Hoppas bara jag kan sluta innan jag når ett apstadie där jag likt en amöba krälar omkring på golvet för enbart kunna säga "garfbarburbel" eller något i den stilen. Ja den som lever får se.

Har förövrigt roat mig denna kväll med att rengöra spisen. Vet inte riktigt varför för jag hade tänkt att stryka ett plagg eller två men detta var väl på något sätt roligare. Spisen blev fin iaf och är redo att bli misshandlad igen. Skrubbandet gjordes till tonerna av en fin 90-talare, Alice in Chains skiva Dirt. Fin klassiker det där. Lyssna på låten Would vett' ja!

I am the astro creep


Tanter borde ha egna affärer!

Första arbetsdagen avklarad i denna korta arbetsvecka. Ganska slapp dag. Kändes som de flesta var i någon dvala under förmiddagen och eftermiddagen bestod av ett långt möte.
Mindre slappt var det efter jobbet. Jag bestämde mig för att åka handla på Willys då jag hört att det ska vara billigt och bra där. Det stämde säkert också, det jag köpte kostade inte alltför mycket. Men innan jag kom dit var jag tvungen att köra en två mil i ett parkeringshus och klämma in min fina bil mellan andra bilar med barnstolar i. Liksom dömt på förhand att de andra måste slå upp sina bildörrar i min bil för att få i sina knåddar. Nervöst åkte jag med hissen till affären och möttes av massa folk. Populärt ställe tänkte jag och gick in. Fick börja med att springa till kassorna för att få tag på en korg. Sen gick jag vilsen som en labbråtta och botaniserade bland hyllorna.
När jag hittat det mesta jag skulle ha, det var lite urplockat här och var, gick jag mot kassorna igen och ställde mig i en av köerna. Givetvis valde jag fel kö. De runt omkring mig rörde på sig medans min stod nästan helst stilla. Jag spejade efter vad som hände där i början av kön och vad ser man? Jo en massa tanter som långsamt lade upp en sak i taget för att se att kassörskan bara slog in varan en gång och även kontrollerade priset. 46 år senare och det var dags för betalning så åkte såklart rabatthäftena fram och sen skulle det dubbelkollas att detta blivit rätt och betalning skedde givetvis kontant med små valörer. Man kan få för sig att slå in pannbenet på folk för mindre. Men jag ska bli precis likadan om några år bara för att jävlas! Mohahahaha!

Nu tänker jag lugna mina stackars nerver med kaffe!

Roar!

Det luktar ju inte skit?!

En viss seghet har dominerat i min kropp idag. Beror gissningsvis på den milda men långdragna baksmälla med tillhörande rom-fisar. Vitlöksdoft vet jag sen tidigare kan komma ut via kroppens porer men att rom kunde doftsätta södra Thailand var nytt för mig. Kroppen reagerar konstigt på sprit.

Tror jag ska masa mig tillbaka till soffan igen och fortsätta tycka synd om mig själv och kombinera detta med söndagsångesten. Det mulna vädret passar bra till detta. Svårt att förska lida i självömkan om solen skiner.

Nu kom jag dock att tänka på den väldigt söta bartendertjejen från igår som hinkade mig full på allehanda drycker och pratade musik. Min söndagsmisär gick nu genast över i ett fånigt flin. Mer musik pratade jag med en av hakets dj's och vi kan ha pratat om att jag ska dyka upp nästa helg där och vara gäst dj... killen vet uppenbart inte vad han gett sig in på. Nåväl, vi får se om det blir så. En kvart med mig musikgud och stället kan vara tomt. Men för att visa mina skills kommer här en passande låt för en dag som denna. Dumb med Nirvana.

I miss the comfort of being sadUppe innan lunch

Så har solens varma strålar smekt sig in via fönstret och kastat ljus i mitt ansikte för att ömt väcka mig. Satans solhelvete! Lys på någon annan som vill vakna. Inte nog med detta, det blir ganska varmt på rummet när skärselden lyser in och då lägger sig givetvis båda katterna under täcket, mellan mina ben så svetten kommer fram vilket gör att man under en bråkdels sekund tror att man kan ha pissat på sig. Efter en sådan väckning sitter jag upp i sängen hyggligt fort.

Nu springer katterna glada och fria likt gnuer på grönområdet bakom huset. Det jagas fåglar och barn skräms, underbara djur. Fast nu börjar säsongen då de tar med sig nya husdjur hem. Inte mig emot så länge det är snälla djur som ett får eller en vilsen snygg tjej i kortkort, men det har inte hänt än. Det de drar med sig är fästingar. Denna farsot, detta djur som inte fyller någon annan funktion i naturen än att sprida sjukdomar. Får ta mig i kragen och gå till djuraffären och köra antifästingmedel... behöver linsvätska också... bäst jag skriver upp detta på en shoppinglista. Nu blir det frulle!


Another brick in the wall

I smått zombietillstånd

Häjj! Fredag kväll/natt och jag är trött som en vilsen flicka efter en rea-dag inne på Bloomingdales. Därav ännu en dag med dåligt uppdaterande av mig. Skönt att det är helg så man kan ladda batterierna igen. Nu undrar kanske gemene man varför jag inte går och lägger mig om jag är så satans trött? Det är ju helg! Då kan man ju inte sova hur som helst! Sova gör man på förmiddagarna, vad är de annars till för? Man sparar in frukosten också om man sover länge och hoppar direkt på lunchen. Där fick ni ett litet spartips i dessa dåliga konjukturstider. Jag kanske skulle bli ekonomikonsult eller gestapo i Lyxfällan.

När jag brummade hemåt efter jobb och annat lyssnade jag på mästerverket The downward spiral med NIN. Av någon anledning blev jag hastigt och lustigt påkommen om hur många puckon det fortfarande finns i världen som tror att låten Hurt från denna skiva är gjord av Johnny Cash bara för att han har gjorde en cover på den för några år sedan. Han gick ju bort för några år sedan också så det hade varit spooky om han gjort den igår, men det är en annan femma. Här kommer iaf en livevariant av denna magnifika låt med originalartisten. Lyssna och njut!

I'm still alive


Scheissetrött

Sitter här alldeles matt i huvudet. Det har varit en lång dag idag med begravning och vad man väl kan kalla släktträff. Seg i kolan är jag i vilket fall så det blir nog inget bloggande idag, för utom detta lilla inlägg då. Återkommer imorgon. Då är det ju förresten fredag. Denna underbara veckodag, kan man göra annat än att längta?
Nu till lite käk och sen blir det förmodligen en liten virre för att slappna av.

Köszönöm

Kungen har ordet

Idag blev jag attackerad av en snubbe på stan som ville prata om läkare utan gränser. Lite otäckt då jag tycker det är bra om läkare har gränser och inte experimenterar hej vilt. Tänk om läkare finge löpa amok som de ville, en sådan skrämmande värld det skulle vara. Hemska experiment och annat äckligt. Eller har jag missuppfattat något nu igen?

En annan pojkvasker försökte proppa på mig el trots att jag ihärdigt talade om att jag redan hade el hemma. Inte fan gav han sig i första taget heller så det började nästan rycka i knytnäven. Dock kallade han mig Kungen så nåt rätt gjorde han iaf.

Annars har det varit en hel del Depeche Mode idag. Man kunde höra dem spelas både här och var och jag var duktig och köpte nya cd'n. Den poppas för fullt just nu i bakgrunden. Ska dock lyssna igenom den ett par gånger innan jag uttalar mig om den. Men helt fyskam låter det inte. En musiktidning med en maffig DM intervju inhandlades okcså. Man måste börja ladda inför Arvikafestivalen nu. Hoppas bara jag kommer iväg dit.

I övrigt tänker jag inte göra ett jota mer idag. Är helt slut av någon konstig anledning. Kanske har drabbats av något otäckt virus som tär i kroppen. Antagligen blivit smygsmittad av någon läkare som inte har några gränser.

I'm in chains


Comatose

Hej alla glada! Ja resten också så ingen känner sig utanför. Idag lider jag av total skrivkramp. Min hjärna har väl någon form av härdsmälta som jag bara kan anta beror av för mycket tid spenderat med dumma användare. Annars kanske jag har slagit i huvudet en gång för mycket eller tittat för mycket in i mickron. Vad vet jag? Finns säkert sekter som skulle skylla det hela på den musik jag lyssnar på.
Så i brist på något förnuftigt att skriva denna afton... inte för att jag brukar skriva något förnuftigt över huvud taget men jag kan väl få låtsas? Vart var jag nu... jo... i brist på något förnuftigt att skriva denna afton så bjuder jag på en liten fin, men aningen vemodig, musikvideo med Pain. Låten heter Just hate me och jag önskar eder god natt och på återseende imorgon. Förhoppningsvis har min hjärna kommit ur degstadiet då.

I've got shit for brains, pissing my pants


Fjäder och leggings

Sådär! Då har jag gjort absolut ingenting ett tag. Eller ja, nåt gjorde jag ju. Var inte så att jag låg i koma eller så. Började med att lyssna på musik men tyckte att detta kändes lite väl analogt och började roa mig med att plöja igenom diverse musikvideos som jag.. öh.. köpt. Kom fram till låten Hot kiss med Juliette (Lewis) and the licks och började undra varför inte fler tjejer har anammat den där indianutstyrseln. Jag menar om Juliette skulle dyka upp på min trapp klädd sådär och skrika efter heta kyssar skulle jag släta av henne så hon aldrig blir sig själv igen.

Sitting Bull


Arga tanter

Det har varit hektisk måndag på jobbet idag. Telefonen har ringt i ett och upprörda tanter har varit inne på rummet och stimmat. Mestadels ekonomitanterna som har haft problem med lönesystemet. De hotade med att vi inte skulle få någon lön om saker och ting inte löstes snarast. Det var ett seriöst hot som jag tog på stort allvar då jag gillar pengar, så likt en speedad ekorre gjorde jag allt för att få igång lönemaskineriet igen. Självklart lyckades jag också, värlsbäst som jag är. Men när jag hotade om att krascha lönesystemet igen om de inte dubblade min lön fick jag kalla blickar. De har ingen humor på den avdelningen.

Nu ska det väl bli mat här och sen ska jag göra absolut nada. Tycker mig ha förtjänat att få slappa resten av kvällen när jag slitit i mitt anletes svett hela dagen... eller ja.... jobbat har jag ju gjort iaf.

Flying spaghetti monster

World domination

Hej hej! Då är jag här igen. Det blev ingen film igår men destå mer Rockband. De andra grabbarna hinkade såklart öl men jag stod på mig om att jag hade vit helg. Ok, min lever skrek efter jobb så en liten virre whisky slank ned men det var allt. Duktigt va?

Idag har det blivit mer promenerande på berget, i ett jävla tempo kändes det som. Var helt slut efteråt. Har också i ett svagt ögonblick lovar att hänga med en polare på spinning i nästa vecka. Fortsätter det såhär kanske jag är fit redan till beach/raggningssäsong 2017.

Lagade förresten spagetti igår med chiliköttfärssås. Illa god blev den om jag får säga det själv. Dock lagar jag alltid mat för ett helt kompani så det finns kvar om någon vill smarra. Tänkte själv snart hugga in på lite mer. Innan ska jag göra ett försök att dansa loss med dammsugaren då jag har undvikit detta tråkgöra under hela veckan. Katternas hårbollar sveper över golvet som små stepplöpare så det är verkligen på tiden. Blomuslingarna ska också få lite vatten och dagens andra maskin tvätt ska hängas upp. Här ligger man inte på latsidan ser ni.... även om jag gärna skulle vilja.

Har varit hemma hos syrran en stund nu på eftermiddagen och smidit framtidsplaner kring vårt kommande affärsimperium. Snart ska vi lägga världen vid våra fötter! Skulle vi inte lyckas med världsherraväldet så må det vara hänt, hon bjöd på glass och det är inte fyskam det heller.

Nepp, dax att kavla upp ärmarna igen. Dammsugarjävel! Får jag lov?

Happiness in slavery

Så har jag gjort det igen...

Återigen en dag med trevligt väder så ingen större lust att hänga vid datamackapären. Kan även bero på att mitt kära grafikkort spyr ut värme så det plus solens värme plus servern = 800 grader i hobbyrummet. Men jag kan informera att det jacktokiga jag har köpt ännu en jacka idag (som syster hittade). Vad sysslar jag med egentligen? Men något ska man ju såklart spendera sina slantar på.

Nu ska jag fara och hämta en polare som inte orkar ta sig hit för egen maskin och sen blir det nog en rulle. Återkommer förhoppningsvis med en bättre uppdatering senare. Annars får ni vänta till imorgon. Hoppas att detta inte orsakar er problem som sura uppstötningar eller tarmvred.

Kraaaaam på er!

Den nya älsklingen


Alla tycker väl som jag?

Jag är inte helt säker men det kanske finns en och annan där ute som inte uppskattar gruppen Nine inch nails lika mycket som jag gör. Detta trotsar ju iofs de flesta av de fysiska lagarna men det finns alltid undantag som bekräftar regler. Om ni nu existerar så kanske gruppen Nine inch snails är något för er? Ni kan ge dem en chans genom att lyssna. Här kommer låten... ehm... ja va fan den nu kan tänkas heta.

KMFDM sucks!


Platt trycktes det mot hjässan

Alltså där satt man på godan ro på kneget och läste om den hemska domen mot Pirate Bay-gänget. Plötsligt kände jag att jag hade lite hår som liksom låg mot pannan. Tänkte inte mer på det utan viftade lite käckt bort det. Snart kände jag hur det tryckte mot pannan igen. Vafan i helvete tänkte jag och viftade återigen bort det, men det föll raskt mot pannan ännu en gång. Jag drog hela näven genom håret och tyckte att det kändes väldigt konstigt och på något sätt så trycktes nu allt hår liksom mot skallen. Nåt var uppenbart knas så jag började smyga mig mot en av toaletterna, likt en fisförnäm herre i en porrbutik. Väl inne på toaltten såg jag det hemska ödet. Hela håret var statiskt, men inte så att det stod åt alla hållan trycktes just ned mot skallen och speciellt pannan så jag såg ut som ett efterblivet mongomiffo. Sista gången jag går utanför huset utan lite klet i barret. Fick ju gömma mig på kontoret tills elektriciteten på skallen dragit vidare.

Efter jobbet och hårattacken for jag och fikade med systeryster på en av stans uteserveringar. Tyckte det var starkt av mig att visa mig så offentligt efter denna usla hårdag! Solen gassade skönt och arraksbollen jag mumsade på började nästan smälta. Svårt att se råball ut i sina solglasögon med håret på sne och lös arraksboll i näven, men jag tror jag lyckades! Var dock ont om töser på stan idag vilket var synd när man satt där och spanade. De kanske kommer fram imorgon.

Denna helgen har jag då en vit helg men jag undrar hur länge det kommer hålla. Rycker i levern redan nu så det får kanske bli ett glas whisky. Men sen får det vara nog.. hoppas jag.

Truck? What truck?

Bu!

Men scheisse! Nu är klockan visst efter midnatt och jag borda dyka i säng och slå mig medvetslös så jag får min skönhetssömn innan klockuslingen ringer. Spöktimmen är alltså slagen så nu får man passa sig för diverse hemskheter som vampyrer, spöken och tidningsbud! Tidningsbuden brukar iofs inte komma fram förrän tidig gryning. De är då sömndruckna på sina cyklar och är ofta nära att köra på oss vingelpellar som är på väg hem från krogen på lördagsmorgonen.

Bäst att försöka komma i lite stämning såhär på nattkvisten med lite gammal skön hederlig EBM från den gode Wümpscut. Här är klassikern Golgotha. Natti!

I live your dream
Så vare tossda

Så var det torsdag och imorgon är den ack så underbara fredagen återigen här. Två dagars slappande på G igen... I wish. Det är ju alltid det här eländet med hushållsbestyren som måste göras. Disk, tvätt, dammsugning, möjligen gräsklippning, kattkloklippning, upplockning, matlagning och tandborstning. Är ju ett heltidsjobb allt detta! Kanske skulle kolla på svarta marknaden efter någon billig städtant från inre Sibirien, för det där med au pair verkar lite kört. Tydligen nåt fånigt krav på att man ska ha barn, räcker det inte med mig? Det blir väl som vanligt att jag får göra det själv. Eller vill du tjäna en femma timmen kan du komma hit. Vatten bjuds det på vid törst. Är jag inte generös så säg?

Denna helg har jag tänkt att låta min surt arbetande lever få vila. Detta kan innebära att Systembolaget gör en vinstvarning. Men lugn bara lugn, I'll be back! Går inte leva utan öl, inte länge iaf... eller?

Var lite nyttig efter kneget idag igen och gick på berget. Slet dessutom med mig mor och syster så även de fick röra på dödköttet lite. Sen åkte jag hem och lagade nyttig husmanskost, hamburgare utan bacon. Liiite nyttigt var det väl ändå?

Nu rycker det i kaffetarmen så bryggaren ska få jobba lite och sen sätta sig på altanen en stund och njuta av kvällsolen. Möjligen spionera lite på grannarna och se vad de har för sig också. Man måste ha koll på sin omgivning. Det har jag lärt mig av pensionärer och ex-flickvänner.

You are the pefect drug

Ont i pallet

Blah, har haft skallebäng halva kvällen och känner mig sådär ynklig som bara en man kan göra... I need a hug. Jag får väl ta den gamla värkande knoppen och masa mig i säng och hoppas på att misären går över av lite sömn. Lägga sig innan 00.. jisses... det gör ju bara barn, pensionärer och säkert millitanta miljöaktivister (nej, jag har inga fördomar).

Nåväl, lite lugnande nattmusik får det väl bli som lugnt vaggar en till sömn. Gamla Tori Amos är bra på detta så det blir nog ett bra val. Här kommer låten Leather. Natti!

Den millitanta antiveganen


Lite ! och några ?

Ibland funderar jag på om jag skulle skriva en bok. Ingen serös bok på något sätt utan en som innehåller en massa mejlkonversationer jag haft under åren med diverse olika användare. Ta ett exempel från idag med en fransyska med två förlamade hjärnceller.

Hjärndöda fransyskan: Hello together. Problem computer!!!!!!! Please help now!!!!!!!!!!

Världens bästaste jag: Hi Hjärndöda fransyskan. I need som more information to help you. Can you please specify the the problem?

Hjärndöda fransyskan: It work now. Thank you. Bye.

Här vet jag liksom inte om jag ska skratta eller gråta. Vad var felet? Hade hon något fel? Tror inte ens hon vet. Vad jag vet är att det tydligen är viktigt att skriva ca 36 utropstecken när något är fel och gärna slänga in 13 frågetecken ibland. Om en annan gör samma sak hör de av sig till ens chef och säger att man är otrevlig. Ska det vara såhär?!??!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!!!... !!!!!!!!!!!!!!!!!!.... *andas*... !!!!!!!!!!!!!?????!!!?!!!

Nu är jag visst kinkig igen. Får ta mig till kompisen kylskåpet och se vad den har att erbjuda. Hör förresten hur en granne klipper gräset... är det verkligen redan dax för det igen? Vill inte! Orkar inte! Kan jag få en egen au pair som gör detta åt mig? Har inga större krav på henne förutom att hon ska vara apsnygg och klippa gräset i bikini. Är det för mycket begärt?


Insane in the membrane

Varför heter det mus?

Idag har jag minsann varit duktig! Efter jobbet for jag raka vägen upp till berget och gick elljusspåret. Förberedde det hela redan i morse med att lägga gåskor och tröjja i bilen, så nu är jag mäkta nöjd med mig själv. Hungrig som en svulten utter är jag också så det måste snart göras krubb innan jag blir riktigt kinkig.

Idag fick jag en sån jävla dum fråga att jag nästan bet av mig tungan för att inte skälla ut och idiotförklara den frågande personen. Frågan löd: "Varför heter datormusen mus för?" För helvete!! Använd fantasin ditt inavlade knallpacko!! Jag tog ett par djupa andetag och i lugn och sansad ton bad jag honom ställa frågan till den lärare han har i en datakurs. Företaget har en intern datakurs då vi insett att de flesta av våra användare är idioter. Jag ska klistra dit ett par pappersöron på en mus och ge till läraren så hon kan visa upp denna på en lektion. Fattar han inte då så kan man undra hur han klarar av att andas!

Nu känner jag mig upprörd igen så det är bäst jag tar tag i käket.

Pedagogen

The WrestlerSåg denna kritikersuccé igår och trodde väl att den skulle vara ganska dålig pga detta. Ack vad fel jag hade. Det är en bra film och Mickey Rourke är vekligen som klippt och skuren för rollen som  Randy "The Ram". Jag gissar dock på att han till stor del spelar sig själv i filmen, ungefär som David Duchovny gör i Californication.
Det är en bra story om en "wrestlare" som hållt på alldeles för länge och inte har någon annan karriär att falla tillbaka på. Hans liv blir mer eller mindre förstört när han drabbas av en infarkt och måste genomgå en by-passoperation. Han försöker då bland annat få kontakt med sin dotter (spelad av Marilyn Mansons flickvän Evan Rachel Wood) så det är en film om muskler, svett och tårar... och tuttar! Marisa Tomei är med som en strippa som The Ram är smått förtjust i och hon springer och visar upp sin snärta kropp både här och där. Och vem kan klandra henne när hon har den kroppen vid sin ålder? Eller Mickey vid sin ålder heller för den delen. Får nog ta och börja masa mig till gymmet igen, ni kan se filmen medans!

Cineasten

Söndag utan ångest

Ack vad skönt. Inget jobb i morgon så inget ihoprullande till fosterställning ikväll för den sedvanliga söndagsångesten. Dock är det varmt som en jävla bakugn på övervåningen där jag har min datorpark så jag ligger nästan och flämtar som en halvdöd fisk på golvet istället. Skönt att det börjar skymma lite och svalkande kvällsvindar smeker sig in via de öppna fönstren och altandörren. Men att ha öppet har sitt pris. Man hör grannar, puckoungar på mopeder och annat som i vanliga fall är utestängt. Och ännu värre, jag kanske hörs... iaf stereon. Men de kan säkert behöva bli lite kultiverade i närområdet.

Så fort det har blivit tillräckligt mörkt ska filmen The Wrestler lysa upp projjeduken. Till detta kommer det serveras vatten. Fattar inte vart mina öl har tagit vägen. Säkert någon av moppefjantarna som varit inne och snott dom för inte kan väl jag ha druckit upp alla?

Nä, nu ner till den mer svala nedervåningen och få i sig lite syre. Undrar om jag orkar trycka i mig den sista korven som är kvar från gårdagens grillning?


The dude


Ett fast akterparti

Har inte skrubbat frysen än. Har varit uppe på berget en sväng och gått med mor och syster. Solen sken och svetten lackades på ryggen, härligt härligt. Dock var det lite jobbigt... är som sagt inte bakis men det är lite oroligt i södra Thailand så det blev knipövningar på vägen...

Master exploder

God morgon, god morgon!

Labbas i ottan här! Kanske mer förmiddag förresten... på gränsen till lunch... skit samma. Jag är inte det minsta bakis iaf. Duktigt va? Köpte en nattpizza som jag svullade i mig så den sög nog upp alkoholen i kroppen fint. Jag undrar dock vad Hades gjorde igår. Han ligger kvar i sängen och glor surt och skäller på mig så fort jag går förbi och tittar till honom. Grannkatten kanske hade fest?Gårdagen hos syster var trevlig och mången öl slank ned till ljudet av dödsmetall. Den musik är dock inte riktigt min kopp med the. Alltså jag lyssnar ju råball musik men det där har jag lite svårt för. Speciellt när man partar till det lite så är det lite tungt att ha i bakgrunden. Då är Monster Magnet betydligt svängigare. Är det någon som har adressen till hotellet i videon? Jag vill åka dit.Solen skiner ute och kaffet rinner just ned och sprider sin härliga arom i huset. Men ut i solen kan jag inte springa, har lite att fixa med inomhus först. Upptäckte igår att frysen stått lite lite öppen under en tid och då frostat igen totalt. Den avfrostades igår och nu tänkte jag rengöra den då det säkert inte har gjorts sedan barna Hedenhös bodde här.När frullen är uppäten och frysen fixad får det bli lite strykning. Sen kanske jag kan göra något roligt. Tvinga till mig fika hos någon låter som en plan. Den som lever får se. Hej så länge!


Talking to myself all the way to station

Nu...

... blir det öl igen. Syrrans kille vill öla och självklart ställer jag upp. Får vi se om jag är rutten imorgon igen.

Glad påsk på er!

Tratten

En dimma ska svepa över grannskapet

Heeej alla blogglovers! Tänkte bara säga att jag lever. Det fina vädret gör att jag inte bänkar arslet så mycket vid datorn så det blir kanske lite tunt med uppdateringar, men det får ni ta. Ni borde själva ge er ut och tända grillen eller något, inte sitta framför dumburken och häcka!

Tända grillen är för övrigt det jag strax ska göra. Ska bara lista ut ett bra sätt att rengöra den då jag såklart inte gjorde det innan jag ställde in den för vintern... var likadant året innan det... och innan det.. och innan det... nästan så att man se antydan till ett litet mönster.
Men men, snart ska jag iaf röklägga hela kvarteret med kol-os och sedan bränt kyckling-os. Det fanns inte så mycket grillkött kvar på ICA så det fick bli kyckling. Tänkte piffa upp det hela med att inte ta den traditionsenliga potatissalladen utan en potatisgratäng. Givetvis en färdig som jag bara värmer i ugn då jag tycker hela skala-potatis-grejjen är lite 1800-tals aktigt på ett väldigt bonnigt vis. Jag är en 21-århundratets digitala ickeskalar-pojk! Jag köpte även ett par korvuslingar ifall jag skulle bränna kyckligen till alltför oätbara kolbitar. Det finns säkert mat så det räcker om någon trevlig tös vill komma förbi och dinera (Alert, alert! Kontakannonsvarning på det där! Skäms på mig!).

Nepp, rengöra grillen var det ja. Undrar vart terpentinet är? Sätta på ugnen också ja... nu blev jag matt av alla måsten. Får ta en bira först och koppla av. Puss i ljumsken på er!

GrillmeisterCheckat swingen

Då är livet på topp igen. Känner mig bara aningen sliten men där är väl ganska väntat. Har varit uppe en sväng på Hökensås golfbana med de andra bakfulla grabbarna och slagit några hinkar på driving rangen. Ja vi har då inte fysiskt slagit hinkarna utan bollarna som låg i dem. Detta har dock justerat ryggen och bollarna gick heller inte dit jag ville (som vanligt) så en hel del fula ord kunde höras i det gröna landskapet. Men skoj var det och frisk luft var inte fel.

Nu ska jag se om jag har något ätbart hemma och sen blir det filmkväll här. Tror vi ska glo på RocknRolla och göra ett tappert försök att äta upp krebusen som blev över igår. Undrar om man ska ta sig en öl till detta?


Fore


Uuuuuh

Ööh... uuuh... mitt huvud. Nån som har numret på bussen som körde över mig? Är fortfarande inte nykter och har nog en av tidernas värsta baksmälla. De kvalar helt klart in på topp 10-listan. Har tryckt i mig en pizza, som min snälle far hämtade, och börjar känna att det är hopp om livet igen iaf. Så vad har jag lärt mig av detta? Inte ett skvatt, jag kommer göra om det.

Nu ska jag lägga mig i duschen i nån timma och spola bort spritodören som min kropp pumpar ut genom porerna. Äta en tub tandkräm också för att bli av med den döda hund som stinker i munnen. Sen kan jag kanske se ut som en människa igen istället för det bleka kadaver jag är nu.

The living dead


Guling guling, kom du lilla fuling

Ja jävlar, då är man hemma igen. Vi hamnade uppe på berget och hade påskmiddag och har nyss kommit hem. Full som en alika är jag (jag måste konstant sudda och korrigera mina felstavningar). Gissningsvis kommer jag att dö om jag somnar nu men det är sånt man får ta. Finfin påskmat svängde vi ihop. Tog ett par bilder innan batteriet i kameran dog som jag ska visa sen, inte just nu för jag hittar inte kameran. Skit samma. Nu ska tanden borstas och sen försöka sova. Ska dock ta och dricka en 10 liter vatten först för att försöka motverka baksmällan.

Senare idag ska vi se bakfyllefilm här och äta upp den krebus vi inte lyckades konsumera under natten. Blir förmodligen med en del sprit igen så nu jävlar ska levern få jobba.

Vi har supit i Kenneth Ålborgs goda anda ikväll/natt. Vet ni inte vem denna fina människa är? Kolla här:


Gief öl!

Då var man hemma igen och äntligen en långhelg! Ska ta och brumma lite med dammsugaren och göra en snabbtorkning av golven, ja jag är rena husmodern när jag väl sätter igång. Sen tänker jag sätta mig på altanen (kuvösen) och njuta av en kall bira och slappa en stund innan boyzen dyker upp och stökar ner. Så varför sitter jag här och skriver för? Förlorar ju öltid! Bums iväg mot städskrubben!

Städtyfonen

Pain and suffering

Känner mig fortfarnade ganska mör och hasar omkring som ringaren i Notre Dame, men jag tar det som ett tecken på att massagen tog. Hade det inte känts hade jag förmodligen gått och varit sur för det och tyckt att jag kastat pengarna sjön. Hmm... jag har alltså betalat för smärta... GÖTT!

Klockan rinner iväg och veckan sista arbetsdag närmar sig innan det blir lite långhelg. Får se vad som kan tänkas hända under denna ledighet. Ryktas om herrmiddag här imorgon så det är bäst att fylla på spritförrådet. För påsken i övrigt är inget bestämt men nåt jävla ägg ska jag väl kunna trycka i mig.

Nä, dax att slagga. Vad sägs om lite skön avslappningsmusik med den alltid lika underbara Tori Amos (ingen annan kan jucka som hon vid ett piano) innan ögonlocken rasar ihop? Här kommer låten Winter...

A.D.I.D.A.S
Knådad

Känner mig som en gammal nedklubbad säl just nu. Är nyligen hemkommen från massage och det var alldeles för länge sedan jag senast var på det. Knutorna på ryggen har bankats likt en pizzadeg så jag är nog lika mör som en välhängd köttbit just nu. Ska försöka fixa lite krubb och sen får det bli horisontalt läge på soffan en stund och flyta ut som en hög Jell-O. Gissningsvis till tonerna av någon bra skiva.

Pannkakan


Vakthundar?

Det vart ett fasla liv på altanen förut. Katterna skrek i högan sky och jag trodde de höll på att slå ihjäl varandra. Så illa var det dock inte, de markerade revir mot en annan katt som ville komma in och hälsa på. Försökte säga att de får ta in kompisar om de vill, men de lyssnade inte på de örat. De satte sig istället på altantrappan, morrandes, och spejade mot främlingen som strök runt huset.

Katthotellet

Här spejas det

Kaffesugen främling?

Kungliga trädgården

Det har varit en helt otroligt seg dag på kneget. Dagen började bra med att den tillfälliga receptionisten (hon är vääääldigt söt *drool*) inte kunde komma åt telefonväxeln via sitt program på datorn. Hon ringde i panik över att hon var tvungen att använda den gamla telefonen att koppla samtal med. Med lite knep, knåp, fula ord och hjälp från teknisk support löste jag det hela. Resten av dagen gick sen på tomgång. Tråkigt men man får hoppas på mer action imorgon... kanske skulle sabba växeln med flit för att hänga lite mer i receptionen?

När jag kom hem fick jag en glad överraskning. Världens bästa mamma har varit här och röjt i trädgården så nu ser det otroligt fint ut. Nu ska jag bara försöka underhålla det hela och hitta på ett bra sätt att tacka morsan på. Undrar om en bag-in-box räcker?

Tisdagkväll då, mat får det bli och veckans avsnitt av 24 och Heroes. Men först ska kattlådorna rensas och en och annan säck med pellets bäras in. Jisses vilka rutiner an har här i livet egentligen.

Växeln hallå hallå hallå

Annat att spendera pengar på

Nu har jag surfat ebay igen och hittat den ultimata hoodien till mig. Tro det eller ej men det står inte Nine inch nails på den och inte är den känd från någon film heller. Men den har Honda och TypeR loggan och som bilägare till just en sådan borde jag ju slå till. Har till imorgon att fundera, tål att tänkas på iaf.

Nörden


Bilderna är stulna från Ebay.co.uk


Tjacka nya uv-hämmare?

Funderar på om man ska kosta på sig ett par nya solbrillor i år. De jag har är ju hela två år gamla, de måste ju falla sönder snart av ålderdom. Om inte annat är det alltid kul att köpa nya saker, pryltokig som jag är.

När man pratar om solbrillor så kan jag inte undvika att tänka på Mr Shades, Bono ifrån U2. Undrar hur många par brillor han har egentligen. Han kanske kan skänka mig några par.... bäst jag tar och ringer honom och frågar. Ni kan lyssna på The fly med U2 så länge. Hmm... kanske skulle ringa Edge också och höra om inte han kan ge mig lite gitarrlektioner...

Insane in the membrane, insane in the brain!


Sol sol sol

Guuu sicket skönt väder vi har idag, skillnad mot gårdagens betonggråa gettohimmel. Dock så gör sig trädgården allt mer påmind just nu. Löv och annat elände som måste krattas upp och land som ska grävas igen. Ja inte tänker jag påta i några rabatter. Klippa gräset kan jag göra, inte så fjolligt som att ligga på knä och peta i jord och klappa om blommor. Gräsklippning innefattar ju motor och bensin, muy macho! Fast det är klart, kan man hantera rabatter med en yxa  eller machete ska jag fundera på det.

Arbetsdagen flöt på i lugnt tempo utan större överraskningar. Inte ens någon dum tysk hörde av sig, vilket är lite förvånande. Men nu ska jag inte klaga på det. De laddar säkert upp med något massivt dumt problem att gå till attack med och då tänker jag klaga destå mer.

Det fina vädret innebär flera bra saker. Utemöbler på kneget har ställts ut så man kan ta en fika i solen och förhoppningsvis ställer kommunerna ut parkbänkarna snart tillsammans med flickorna i kortkort. För visst är det så att kommuner ansvarar för tjejer i kortkort och förvarar dem tillsammans med parkbänkarna under vintern? Båda kommer ju fram och försvinner vid ungefär samma tidpunkt på året. Undrar bara var detta lager är...

Nu blir det käk!

Here comes the sun...

Grått grått grått

Fy vilken sur dag det är. Grått, blåsigt och trist. Får ta tag i lite städning, lär ju inte göra dagen sämre. Med lite musik poppandes från stereon brukar det gå ganska smärtfritt ändå att svepa fram som en galen städkärring.

Fågeluslingen höll sig väldigt lugn och fin i skorstenen imorse, men en satans granne började såklart att såga ved i ottan med sin ofantliga sågklinga. Tack vare att det är så grått ute och solen lyste med sin frånvaro lyckades jag somna om i omgångar och känner mig ganska utvilad trots sågandet.

Nu får det bli väldigt sen frukost och sen på med förkläddet och dammvippan. Hörs ikanske senare igen om inte städandet och det gråa vädret försätter mig i nåt apatiskt tillstånd. Är jobb imorgon igen också, det kan ge skumma effekter det med.

Der schtädtanten

Lördag

Då jag kom upp så fasligt tidigt idag packade jag bilen full med mina sommardäck och for iväg till Skövde. En mack där att har extraöppet under helgen för byte av däck. När jag kom dit var det bara 3 bilar framför mig så det var ingen farlig kö. Dock blev såklart problem när min bil skulle upp på rampen. Den är så låg att den började skrapa i skyddskanterna, men det vara bara att skrapa på och se glad ut. Nästa problem var att det inte finns så många bra ställen under bilen som är gjorda för att kunna lyfta upp den i. Men det löste sig tillslut och nu är 18-tummarna äntligen på igen. Nu kan man återigen köra som en biltjuv!

Åkte hem till mor och far efteråt och tvättade skönheten. Sen satt jag och grät en stund när jag såg stenskotten på motorhuven (lipandet här är bara på skoj, män fäller inga tårar för något). Min fina bil. Varför ska jag alltid ligga så nära framförvarande bilar? Det vet jag ju iofs, de kör så satans sakta och jag kör om! Stenskott på bilar är tusenfalt värre än lite celluliter på tjejer! Se, där var jag väl snäll?

Har sett den feta kajan som väckte mig imorse också. Den satt och solade på taket. Så nu är frågan om jag ska köpa ett luftgevär eller pumphagel. Om någon har en hagelsprakare så kan jag tänka mig att stå på torget vid 18 och se lite skum ut vid snabb affär!

Nu ska jag byta sängkläder och sen hoppa in i duchen. Ska snart tillbaka till päronen för att få lite mat och sen tänker jag nog ge mig ut i stans vilda partyliv och ragga på allt som har två ben och bröst.

Köszönöm

Burn birdy burn

Satans flygfä! Där låg man och sussade som bäst när det helt plötsligt började skrika ifrån murstocken. Upp for jag i mitt zombietillstånd och undrade vart jag var, vad det var för jävla ljussken som förblindade mina ögon och hur tältpinnen i kalsongerna hade kommit dit. Efter att ha stirrat chockat in i väggen en stund började mitt medvetande komma så sakteliga och jag insåg att en kaja eller liknande förmodligen bygger bo i en av kanalerna i skorstenen. Försökte somna om men det gick inte i det oväsendet eller solens enormt starka sken. Min skönhetssömn är förstörd!

Så här sitter jag nu och smider dödsplaner åt fågeluslingen. Hungrig är jag också.. kanske skulle höja pelletsbrännaren till absurd hög nivå och grilla fågeluslingen och sen lägga den på en toast. Börjar med kaffe och tar det därifrån. Känner mig som rena pensionären idag för att jag varit uppe sen 09 på en lördag. Snart blir jag väl sån att jag vaknar kl 04 på natten och går ut och ställer mig vid postlådan och skäller ut tidningsbudet när han/hon är 5 minuter sen. Fast jag vaknade ju inte av fri vilja så jag ska kanske inte ska måla fan på väggen än.

Insomniac

Världen håller andan på svar

Nu ska det snart bli film här. Det tvistas dock mellan Transporter 3 eller Traitor. Medan gud, en tom ölflaska och kakmonstret försöker lösa denna omdebatterade världsfråga så tänkte jag spela något från en av de kvinliga artister jag lyssnar på. Tror inte jag har gjort detta tidigare. Kvinnan jag har i åtanke ikväll är P.J. Harvey. Underbar tös, trots den lilla kamelhårströjan, som legat mig varmt om musikhjärtat i mången år nu och ständigt lika cool. Inte lika ascool som mig då, men ändå. Skön nattsuddsmusik gör hon som passar finfint ihop med whisky och djupa samtal kl 04 på morgonen.
Det är dock dåligt med bra videos med snärtan på tuben så ni får helt enkelt vara nöjda med det ni får. Här är en livetagning med låten Big exit från skivan Stories from the city, stories from the sea.

Meet ze monsta


Inre frid

Mmm... nu är livet fint igen. Äntligen helg och första ölen är uppdrucken. Ett visst lugn går genom kroppen likt en dromedar på morfin och hjärnan säckar ihop till guldfiskstadiet. Skönt väder ute och altandörren står öppen så katterna kan springa ut och in som de vill samtidigt som jag spelar musik för grannarna. Kanske skulle göra rent grillen och bränna på en köttbit imorgon. Inget säger vår på samma sätt som os från grill och kött som smakar tändvätska. Vattnas i munnen redan.

Efter den smått sega arbetsdagen for jag iväg till tryckeriet och hjälpte syster med att sortera t-shirts och linnen i diverse olika högar för olika tryck. Denna gång testar hon även tryck för killar vilket kommer bli spännande, där även jag då har bidragit med ett "konstverk".

Vår ömma moder ringde också och bjöd in oss på fika. Syrran tog en drink istället så där satt jag och sippade avundsjukt på mitt kaffe. Livet är hårt när man har med sig bilen. Jag tar igen detta nu med öl istället.

Nu ska jag göra absolut ingenting. Ta en öl till, fisa lite och klia mig i skrevet. Kan det bli manligare? Kanske lägga till en och annan rap också! Undrar om jag har en brynja, annars får jag köpa en. Går inte att vara karlakarl utan brynja!

Skål!


Pissig dag

Det finns dagar då det mesta känns skit. Idag är en sån dag. Inte mycket man kan göra åt eländet heller. Bara att gilla läget och hoppas på en bättre morgondag. Kanske skulle försöka göra nåt kul, slakta en gris eller något annat skoj... kanske inte förresten, återkommer förhoppningsvis lite mer uppåt imorgon.

Help me I'm in hell - Nine Inch Nails


Mannen bakom sminket

Då har tidpunkten infunnit sig igen när jag borde tänka på att snutta kudde. Ska snart göra det också men förmodligen blir jag fast i något så rinner det väg en halvtimma till. Inte konstigt jag har såna problem med att gå upp på mornarna. Första april är det idag också och den första i varje månad är den dag jag byter tandborste. Där fick ni något att skriva i blocket för värdelöst vetande. Snällt va?

Jag är helt säker på att många av er där ute sitter och funderar på hur Marilyn Manson egentligen ser ut under allt smink och med ögonbryn. Tänkte ge er en hint om detta i följande video, Gave up med Nine inch nails från EP'n Broken. Pojkspolingen Manson, ja han vara bara runt 20 år här, gästspelar på gitarr. Känner ni igen honom?

Antichrist bloggstar


Burp!

Fan, nu är jag mätt så jag storknar. Gjorde en aning för stor portion som jag glatt gluffsade i mig, och nu sitter man här medans magen sväller. Bäst att göra lite kaffe, för det är väl bra för matsmältningen... eller är det kaffet som tar död på vitaminer.. skit samma, kaffe blir det!

Tror Hera har ätit för mycket också. Hon ligger smått utslagen bredvid väggen, där murstocken går upp, och myser. Katter måste ha ett ganska skönt liv. Får mat, sover 16 timmar om dygnet och får oftast komma och gå som de vill. Detta låter ju iofs som vilken tonåring som helst. Ja jävlar, tider det. Nu är man mest gammal och bitter!

Gubben

(Nej, jag har fortfarande inte fått upp lister)

Dagen I

Då är Ipred kommen och vi har tagit ett steg närmare storebrorssamhället. Ipred innebär i korthet att musik- och filmindustrin har rätt att kräva personuppgifter direkt från internetleverantörerna om de misstänker olaglig fildelning, utan att gå via polisen först.

Om man nu pysslat med olaglig fildelning och skulle ha oturen att åka dit så ska man ha is i magen. Det första/enda som förmodligen händer är att man får ett brev hem som säger hur dum du är och att Piff-Paff-Diddy-Daddy och Britta Spjut nu svälter. Det kommer säkert också stå att du sluta upp genast och betala in de 43 miljoner kr som de nu förlorat på något du gissningsvis inte skulle ha köpt iaf. Betala för helvete inte in någonting! Ska det betalas något ska detta göras upp i domstol, inte via brev.

Skulle de komma och ringa på dörren, likt en agressiv Jehova anställd av Radiotjänst, ska du inte heller släppa in dem eller lämna ut din dator. Svensk lag gäller även här, de måste ha polisen med sig och ett fint påskrivet papper på att man får göra en husransakan.


Kan man gömma sig för storebror?

Vill man av någon anledning vara hemlig på nätet kan man kan testa de företag som erbjuder anonymitet på nätet som Dold, Relakks och Flashback. Viktigt att veta är att dessa lyder under svensk lagstiftning och måste ge ut personinfo till polisen om det finns misstanke om brott som ger minst 2 års fängelse. Musik- och filmindustrin behöver de dock inte lämna ut uppgifter till.

Kryptera sin hårddisk är ett bra tips om man har känslig information på den som man inte vill att någon annan ska ta del av.


Men nu ska ni inte deppa över Ipred, lågkonjuktur och annat elände. Stäng av era datorer och spring ut i skogen lek älg! Fint väder har vi fått idag så det är inget att tveka på!

Naturisten


RSS 2.0