Knådad

Känner mig som en gammal nedklubbad säl just nu. Är nyligen hemkommen från massage och det var alldeles för länge sedan jag senast var på det. Knutorna på ryggen har bankats likt en pizzadeg så jag är nog lika mör som en välhängd köttbit just nu. Ska försöka fixa lite krubb och sen får det bli horisontalt läge på soffan en stund och flyta ut som en hög Jell-O. Gissningsvis till tonerna av någon bra skiva.

Pannkakan


Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ble och knådader idag =)

2009-04-08 @ 21:07:53
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ja 75 % av den i alla fall..råkade bränna kanterna.



mmmm har dock fortfarande tomat i skuldran och är stenhård i hela övre delen av ryggen.

Vad fick du för utlåtande?

2009-04-08 @ 21:24:00
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Helen

Vad lustigt att du har varit på massage - jag har haft skitont i nacken och övre delen av ryggen hela dagen. Var på massage i höstas och borde väl fortsatt gå i förebyggande syfte. Får väl göra något åt detta...



Angående struliga företag - det här företaget tillhör den fegare sorten som bara kan kontaktas via mail. Håller alla tummar för att pengarna trillar in sent omsider - det är så tröttsamt att hålla på och tjata till ingen nytta.



Och på tal om trött - så är jag verkligen det! ;-) Ska natta kudden tidigt i kväll och hoppas att morgondagen går fort. Längtar efter fyra dagars ledighet! Hoppas att allt är bra med dig annars. :-)

2009-04-08 @ 21:40:50
URL: http://hihellohelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0