Fjäder och leggings

Sådär! Då har jag gjort absolut ingenting ett tag. Eller ja, nåt gjorde jag ju. Var inte så att jag låg i koma eller så. Började med att lyssna på musik men tyckte att detta kändes lite väl analogt och började roa mig med att plöja igenom diverse musikvideos som jag.. öh.. köpt. Kom fram till låten Hot kiss med Juliette (Lewis) and the licks och började undra varför inte fler tjejer har anammat den där indianutstyrseln. Jag menar om Juliette skulle dyka upp på min trapp klädd sådär och skrika efter heta kyssar skulle jag släta av henne så hon aldrig blir sig själv igen.

Sitting Bull


Kommentarer
Postat av: Ellis

Uh-oh är såna som Rudolf träffar på när han är på semester i sin gula landstingsmorgonrock.. Vi är absolut inga rasister jag och Malle men det har blivit ett internt skämt det där.. :-)

2009-04-21 @ 00:03:33
URL: http://ellisbellis.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hm... oki, men var det bara för den sakens skull du skulle göra det? För det verkar annars inte vara ditt ideal i kroppsform, om man fattat saken rätt :P

Må så grankott...

2009-04-21 @ 09:13:01
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/
Postat av: Helen

Juliette är cool - men det är länge sedan jag såg henne i en film. Hoppas att hon inte lagt skådespelarkarriären HELT på hyllan! Aha - så Tidaholmstöser som springer omkring med fjädrar i håret och skriker "hot kiss" är alltså lovligt byte för herr Labbas? ;-)

2009-04-21 @ 17:47:45
URL: http://hihellohelen.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hrmpf... ja... om man säger som så... det var ju inte direkt mycket att skryta om när det gällde tuttar där inte. Och vad jag har kunnat läsa mig till??? Är inte någon speciellt intresserad av... just sådana? ;)

Må så grankott...

ngn som själv är irriterat frustrerad - kan man skriva så???

2009-04-21 @ 22:14:51
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0