Sommarsprit

Igår åkte vi på avdelningen iväg till Lidköping vid Vänern (väldigt viktigt att ha med "vid Vänern" så folk inte tror det är Linköping vi pratar om) för att ha en slags avslutning inför semestern. Det grillades en kopiös hög med kött, ja jag trivdes som mus i en ostfabrik, och sen for vi till campingen och spelade äventyrsbangolf (dvs bangolfbanor som ser ut som "riktiga" golfbanor fast i miniatyr). Min insats i detta golfande behöver vi inte kommentera så raskt vidare till det fina. Jag ska ju sluta på kneget och börja på nytt ställe i augusti och en kollega fick gå vid varslet (han har som tur är hittat ett nytt jobb) som var så vi firades av lite vid detta spektakel. Som tack för lång och trogen tjänst... 11 månader blir det för min del... fick vi varsin flarra Laphroaig. Man tackar så mycket för detta och hurrar för att man slapp en gammal tradig blomkvast som jag ändå glömt att vattna. Nu kan jag vattna mig själv istället!Nu verkar sommaren ha kommit med buller och bång (igen) då det är varmt som i den skuggigare delen av helvetet just nu. Detta gör att vissa hemsheter börjar visa sig på jobbet. Killar i piké, shorts och barfota i sandaler. Finns det något fulare att beskåda? Jag håller fullt med de företag som tar fram förbud mot denna styggelse. Jag får uppstötningar och rapar gårdagens kvällsmat av blotta åsynen av detta. Skulle ett parti gå till val på att lagstifta bort detta skulle de få min röst bums!
Sen när jag ändå är inne på hemska saker så får jag väl ta en ställning som säkert komma orsaka ramaski bland de flesta modebloggare (inte för jag är en sån men ändå) i vårt avlånga land. Det här med de så kallade gladiatorsandalerna som tjejer som bär till höger och vänster just nu, vad fan är meningen med dem? De är ju ta mig fan fulare än foppatofflor! Jag tror nog inte ens att Megan Fox skulle kunna se snygg ut med dessa ting på sig. Och varför kommer denna hemska "trend" nu? Filmen Gladiatorn är ju apgammal och 300 är inte purfärsk den heller. De får även fötterna till att se ut att vara längre än Gunde Svan's gamla avdankade skidor men det spelar tydligen inte någon roll. Nej det stinker sandalsvett om alltihop. Stoppa gladiatorsandalen, stoppa den!

Nu känner jag mig så upprörd att jag nog får ta oskulden på presenten!

This is Sparta!

Denna dagen: Ett hån

Alltså, här steg man upp i tidig arla, ja säkert runt 10:00, och insöp den friska morgonluften med ett fånigt smil på läpparna. Dagen hade städning, tvätt och spinning på schemat så jag kavlade upp ärmarna efter frullen och började damma som bara en man kan.. dvs jävligt bra så det blir skinande rent, inget fuskande här inte. Snart damp det ned ett sms i mobilen där det frågade vad jag gjorde och att personen som skickat satt på avenyn i götet och tog sin första öl vid lunch. Satan tänkte jag, det är ju den 21'a, dagen då AC/DC spelar och några joppar jag känner har åkt ned på. Själv hade jag inte lust att pynta ut 1500:- för en biljett när frågan dök upp men jag börjar ångra detta nu (dessa dyra biljetter var via nåt bussbolag som hade resor ned). Resten av dagen har sedan varit en orgie i sms om hur gott öl är i solen och samtal från halvlulliga miffon som talar om hur dum jag är som inte åkte med. Senaste samtalet var det bara en som vrålade "LYSSNA" och höll sedan upp luren mot scenen... tror jag iaf. Det spelades och allsång hördes. Ja ja, det är ju söndag så man ska ju lida antar jag.En pinande arbetsvecka lurar ju bakom hörnet igen... fast denna vecka kunde ju fått ett trevligare avslut *snyft*

Annars så har midsommarhelgen varit ganska lugn och behaglig utan några fadäser. Jag var dock väldigt nära bladspenat på midsommarafton vilket gav mig kväljningar men annars så kan jag inte klaga. Lagade mat ihop med glada vänner (ja en är väldigt glad på Ullevi just nu) och senare på natten for jag hem till syster och hennes gubbe och spisade nattmusik. Himlans trevligt.

Nu ska jag glo på dumma AC/DC-klipp på tuben och låtsas att jag är i götet. Väl mött!

For those about to rock, we salute you!


I väntan på masslakt...

Sitter här och sliter mitt hår. Spelet Americas Army 3 har premiär idag och jag har laddat hem det för länge sedan för att vara med i starten. Spelet är gratis så jag har inte syndat, oh nej, som om lilla jag skulle hålla på med fulnedladdningar. Tror ni om mig egentligen? Hursomhelst, klockan 20:00 svensk tid skulle det dra igång och nu sitter man här och våndas då AA-siten ligger nere för underhåll (Americas Army-siten alltså, inte Anonyma Alkoholister) och allt verkar vara försenat.
Här stressade man på gymmet, haffsade ihop käk som jag sedan kastade i mig för att ha massa tid innan läggdags att skjuta ut inälvorna på elaka terrorister. Nu får jag sitta och spy lite galla i bloggen istället som tidsfördriv.

I övrigt har dagen varit ganska lugn och angenäm. Hyggligt slappt på jobbet och det bjöds på midsommartårta idag. Gratis är ju alltid gott så det var till att häva i sig tills grädden stod lång upp i halsen. Åkte till Systemet efter kneget och inhandlade midsommarspriten och därefter till ICA och skaffade midsommarmaten. Har nog aldrig varit ute i så god tid förr, undrar om detta är ett tecken på att jag börjar bli gammal? Nä, det kan det inte vara. Jag sitter ju fan här och är förbannad över att ett spel är försenat!

Nä nu får jag gå och göra nåt produktivt istället, klappa ena katten eller skälla ut någon stackars syrénbuske som jag tycker är ivägen för något.

Who?! Ingo!

Såld!

Jag är betald. Vet inte vad jag ska tycka om detta men det är inte så konstig, jag är billig! Undrar bara vem som äger mig? Och varför? Förhoppningsvis sexslav till någon playboybrutta!

My style is di bom digi bom di deng di deng digi digi


Det blir aldrig som man tänkt sig....

Alltså, här hade jag tänkt att ha en vit helg då det är midsommar nästa helg och veckan efter det är det flyttpartaj i Skövde och jag nog sölat rätt bra de senaste veckorna. Man måste tänka på sin gamla slitna lever såhär på äldre dar och låta den vila någongång emellanåt liksom. En polare ringde på lördagkvällen och frågade om jag inte ville ta ett par bira men jag tackade snällt nej till detta och tänkte i godan ro se på någon film. Efter jag lagt på luren fick jag någon inre livskris och strupen började skrika efter öl. Snabbt ringde jag upp polaren och sa att jag hade hatade honom men att jag tänkt om och gärna fuktar strupen lite trots allt. sagt och gjort, vi samlades, drack öl och begav oss sedan ut på i stans nattliv och började hinka fjolldrinkar. Så nu sitter man här lagom lullig, levern arbetar för högtryck och magen skriker efter mat. Jag som skulle ta det lugnt. Jag måste ha dålig karaktär men skoj hade vi och det är väl huvudsaken?

Nu ska jag väl ta och slagga snart och hoppas den onda alkoholen rensas ur mitt system innan det är dax för spinning. Men innan dess ska jag slänga mig på soffan och lyssna på lite väl valda låtar, och vem vet... kanske somnar jag in så sött där. Första låten får iaf bli Black No. 1 med Type O Negative som ni kan njuta av här nedan i en halvdan version som dessutom är 5 minuter kortare än originalet. Natti på er!

I was looking for trouble, and boy... I found her...


Notis till mig själv:

Sätt i linserna innan du smörjer dig med Tigerbalsam!

Pink eye

Sätt valfri rubrik, jag orkar inte.

Så börjar tisdagen dra sig mot sitt slut. Onsdagen väntar ivrigt i kulisserna, redo att ta över och kanske bjuda på både det ena och det andra. Denna dag har varit ganska seg, iaf på kneget men det beror nog mest på att jag i huvudet redan har slutat där. Man vill liksom inte ta tag i något, det kan vänta tills efter semestern när de andra får ta i det. Semester ja, det jag inte får i år. Hade siktat in mig på en sen sådan i år och den vecka som min ledighet skulle börja är den samma som jag börjar på nya stället. Hoppas jag kan få lite ledigt i vinter och ladda batterierna.

Mitt satans jävla knä är bättre men förmodligen fortfarande i sämre skick än ett på en 107-årig gubbstrutt som slagit i sitt då han sladdat med permobilen på ett bananskal. Jag tog mig dock i kragen och flexade bukfettet på gymmet med att köra lite rygg och axlar så jag med gott samvete kunde mumsa i mig kvällsmaten och unna mig en kaka eller tre till kaffet.

Imorgon kommer en kusin på besök då han är i trakterna i jobbrelaterande ärenden, så det vankas pizza, öl och fotboll i en trevlig symbios på kvällen. Fotbollen kunde iofs kvittat mig men va fan, vad gör man inte för att vara trevlig och ha en orsak till att häva i sig några starka?

Me love you long time


Ta't lugnt! Jag är ju här!

Men ojdå, nu har jag visst försummat den stackars bloggen väldigt länge. Ska bättra mig. Förra veckan var dock ganska hektisk, så jag tar det som en dålig ursäkt till bristen på uppdateringar. Det var övertid på jobbet en kväll t ex. så jag kom inte hem förrän 1 på natten och då orkade jag inte skriva något. Även om jag hade velat för jag tyckte väldigt synd om mig själv just då... alldeles trött, sliten och framför allt hungrig! Enda jag åt den kvällen var några sura bullar och till det en Fanta. Ingen mat för en redig karl det inte! Jag letade i förtvivlan också på vägen hem efter något nattöppet ställe i Skövde där man kunde köpa sig något, men det fanns inte. Hur kan en stad med ett sådant enormt Stockholmskomplex inte ha det? Grymt besviken åt jag en en brun mosig banan som jag hittade hemma innan jag däckade i sängen. Några timmar senare var det dax att åka tillbaka igen. Ja livet är inte lätt ibland.

Jag har även lyckats justera mitt ena knä rätt rejält också i helgen, så nu har man fått åka och köpa dyra knästöd och sprayar både den ena och andra smärtstillande salvan på eländet. Frågan är om det inte är dax att köpa stödstrumpor, man blir ju inte yngre precis. Nåväl, jag hoppas att det blir bättre annars får jag väl gå till farbror doktorn och kolla upp eländet.

I övrigt var helgen juvlig, bortsett från knäskadan då (synd om lilla eländiga mig). Det vart lite partaj på fredagen framme på stan. Öl i öltält och sedan lite efterfest här hemma. Sen upp på lördagen för att spela brännboll och dricka mer öl. Nu tror ni kanske att det var på brännbollen jag fixade till knät men det gjorde jag redan på fredagen på gymmet, tro't eller ej, men brännbollen gjorde det inte bättre. Vårt lag vann iaf och då vart det skumpa. Jag hatar verkligen champagne men segerns sötma gjorde att det gick ned.  Senare på kvällen var det återigen hög tid för ännu en formidabel herrmiddag och efter det begav sig resan ut i stans nattliv igen.

Ja där har ni en kort resumé av den senaste veckan. Kanske kommer skriva mer ingående om något, kanske inte. Den som läser får se. Nu ska jag ta och fixa en balja lut och medans det rinner ned ska knät masseras med mer smärtstillande.

Magister kycklig, mästare på cykling!

I'm melting

Men för helvete, jävla värme! Ena dagen spöregn och kyligt och nästa sol och 800 grader varmt. Hur fan ska kroppen kunna vänja sig vid dessa väderväxlingar? Min hypofys blir totalt punkterad som en gammal cykelslang av detta! Det blir varmt på jobbet så man svettas där, sen åker man frivilligt till ett hett gym för där sen späda på eländet med fysisk aktivitet. Hur är man funtad egentligen? Så nu ligger man här och flämtar som en gammal gös på torra land och spyr galla i en blogg. Nä, nog bäst jag kryper ned till nedervåningen igen och lägger mig i den kladdiga skinnsoffan och inväntar träningsvärken. Embrace the pain!

I'm only happy when it rains


RSS 2.0