Kungliga trädgården

Det har varit en helt otroligt seg dag på kneget. Dagen började bra med att den tillfälliga receptionisten (hon är vääääldigt söt *drool*) inte kunde komma åt telefonväxeln via sitt program på datorn. Hon ringde i panik över att hon var tvungen att använda den gamla telefonen att koppla samtal med. Med lite knep, knåp, fula ord och hjälp från teknisk support löste jag det hela. Resten av dagen gick sen på tomgång. Tråkigt men man får hoppas på mer action imorgon... kanske skulle sabba växeln med flit för att hänga lite mer i receptionen?

När jag kom hem fick jag en glad överraskning. Världens bästa mamma har varit här och röjt i trädgården så nu ser det otroligt fint ut. Nu ska jag bara försöka underhålla det hela och hitta på ett bra sätt att tacka morsan på. Undrar om en bag-in-box räcker?

Tisdagkväll då, mat får det bli och veckans avsnitt av 24 och Heroes. Men först ska kattlådorna rensas och en och annan säck med pellets bäras in. Jisses vilka rutiner an har här i livet egentligen.

Växeln hallå hallå hallå

Kommentarer
Postat av: A -*

aop men det blir ju lätt så när solen är framme och man sitter och tjisar och så :/:P

2009-04-07 @ 17:50:31
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

haha ja det var otroligt djupt och hmm annorlunda skrivet..

;)Mår lite bättre. Ingen matlust eller så men inget direkt illamående och inga kramper idag.vi har inga planer alls för påsken...mer än hmm godis..=)

2009-04-07 @ 17:54:58
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Helen

Vilken snäll mamma du har (är övertygad om att min skulle göra likadant om jag hade en trädgård). :-)Jasså, du spanar spanar på söta receptionister, du! Tur för dig att mina stalker-tendenser har mattats av på sistonen - annars hade jag blivit fly förbannad. ;-) Jag är lite sorgsen i dag, så jag orkar inte riktigt kämpa för dig - men jag kommer igen! ;-D

2009-04-07 @ 18:42:47
URL: http://hihellohelen.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hmm du ska inte ge söta receptionisten ett påskägg då kanske?ja godis är definitivt en plan..fast dumt att göra det hela tiden..

2009-04-07 @ 19:49:43
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: A -*

hahaha har redan ett par på mighahaha :D

2009-04-07 @ 19:52:22
URL: http://amandavardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0