Räv eller chinchilla, bäver, spelar ingen roll. För mig är det hår!

Ja så lyder en fritt översatt textfras ur låten Animal med gruppen Prick. Grupp kanske förresten var fel ord. Likt Nine inch nails är Prick mestadels en person, Kevin McMahon. Prick släppte iaf en skiva i mitten 90-talet utan namn med ett gäng sköna låtar på. På denna tid lät de väldigt annorlunda det mesta annat folk lyssnade på, så det var kanske inte konstigt att skivan släpptes via Trent Reznors skivbolag Nothing Records (vars mest kända artist förmodligen är Marilyn Manson).
Prick släppte ytterligare ett album runt 2002 The Wreckard för egen maskin som såldes via gruppens hemsida. Rätt bra skiva det med, men kan enligt mig inte mäta sig med den första. Ett annat projekt herr McMahon har varit inblandad i är Lucky Pierre. Bitvis bra de oxå.
Ja ljuva 90-tal, så mycket bra i musikväg det kom under det årtiondet. Det fanns fortfarande skivaffärer man kunde gå och botanisera i. Idag ska man tydligen gå till Statoil för att köpa skivor och där har de bara de utvalda artisterna från de stora skivbolagen, dvs de som körs om och om igen på alla reklamradiostationer. Så förbannat tråkigt!

Now I'm nothing


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0