Tillbaka från mörkaste skåne

Då var man äntligen hemma igen efter en dag nere i Lönsboda i mörkaste skåne. Känns som att detta ställe ligger mitt ute i ingenstans och på vägen dit kan man passera genom orter som Tjurkö, Börlarhult och Hå. Inget ortnamn slår väl iofs Horsås men det ligger någon annanstans.
6-7 timmar har idag spenderats i bil och resten till att springa runt att få in användare i ett nytt system. Vad man kan förundras över en dag som denna är att många är rädda för minsta förändring när det gäller datorer. Första frågan jag oftast får vid uppgraderingar är "Ser det likadant ut som förut?". Mest för att de verkar vara rädda för att inte hitta rätt och detta pga ett vant beteende att göra saker i en viss följd eller att något alltid ska finnas på en given plats på skärmen. Jag brukar säga att de inte ska vara rädda att testa sig fram. Datorn kommer inte att explodera vid ett feltryck och misstag går att korrigera. Förändringar är ju kul! Nytt är kul! Ny teknik är kul! Tänk om allt skulle vara som det alltid varit. Man skulle ju dö av tristess till slut.
Nej nu får det bli en balja kaffe och senaste avsnittet av 24, som skvalpade omkring i cyberrymden imorse. Har ju gått och undrat i en vecka nu vad männens man, Jack Bauer, ska råka ut för härnäst. Det bästa vore en duell mot Chuck Norris så man får reda på vem som har mest hår på bröstet!

Peace, love and metal

Kommentarer
Postat av: Bim HD

Hahaha, den där frasen har man hört MÅNGA gånger... "Kommer det se ut som förut?" - "Men tänk om det blir fel om jag klickar på den knappen?" osv i alla oändlighet.

Håller helt med - tänk vad trist det skulle vara om allt var precis som det var för... hm, 5år sen? Inom teknikens värld bör man nog inte gå längre... ifjol, kanske tom räcker? ;) Och som sagt var - det går alltid att göra om, hihihi...

Ungefär som när de ringer om att det inte finns något annat än gemet och datum var i inkorgen - från, ämne och allt annat NYTTIGT har försvunnit. Nä, de har INTE gjort något, bara startat Outlook. Hm, meddelar bara att detta fixar vi snabbt och de blir så glada så. Men, frågan kommer då - "Hur kunde det bara bli så?" Hrm... sånt som bara händer... ... ... :D

Må så grankott...

2009-02-26 @ 22:22:47
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0