Jag är en prinsessa!

Hjärligt välkomna till denna Prinsessablogg! Jag var inne och kikade hos Ida och hon hade gjort Vilken blogg skriver du som-testet. Spännande tänkte jag och gjorde det oxå. Fick resultatet "En prinsessan-bloggare" med följande beskrivning "Alldeles nybliven tvåbarnsmor med allt vad det hör till. Motto: Le lite extra just idag!".
Min identitetskris är nu total. Jag ska börja kalla mig för Labbolina och gå på stan i rosa klänningar och sjunga sound of music-låtar. Förutom det ska jag börja baka bullar, lämna katterna på dagis och nästa år ska jag omfamna kvinnodagen iklädd någon dalkullaklänning.

Shoot me!


Kvalitétsstämpel:


Kommentarer
Postat av: Ida

Hahahaha! :P Fast min gamerblogg blev en Anna Hibbs-blogg. Har inte skrivit ett ord om vare sig smink, silicon eller stureplan där så vette fan hur de fick till det ;)

2009-03-10 @ 20:19:02
URL: http://idasvedlundstahl.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

åh! jag som alltid velat ha en storasyster!

2009-03-10 @ 20:27:17
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hehe =)



allt väl med herrn..förutom denna lilla prinsessidentitetskris?

2009-03-10 @ 20:33:55
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hahaha, när jag gjorde det. blev det "jag är en Kissie-bloggerska"

hahahah, och du är alltså en princess. Kanske får jag se dej hoppa runt nånstans i en rosa klänning nån gång.. (;

2009-03-10 @ 20:41:19
URL: http://princessbling.blogg.se/
Postat av: Helen

MOWHAHAHAHAHA! Nej, nu ska jag inte vara taskig... ;-) Men det är väl inte HELT fel att börja bejaka din kvinnliga sida? Du och jag får ju genast SÅ mycket mer gemensamt! (Och varför inte börja odla egna tuttar - du är väl förtjust i sådana??)



P.S. Ser med spänning fram emot din turistguide över Tidaholm - vill ha lite mer kött på benen innan jag bokar tågbiljett. BTW, måste jag byta till buss någonstans?

Sincerely,

Your favourite Stalker

2009-03-10 @ 20:53:24
URL: http://hihellohelen.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hahaha... hm, får nog kolla den också då - det enda jag har jämfört är annars HELA bloggen mot andra bloggare... Hm, tror din syster yster också gjorde det... hittade något åt dig där tror jag :D

Må så grankott... ngn som nu finns åter i blogosfären - dock behövde jag ge upp och få hjälp... hatar leta i script högar och rensa. Tålamod på den fronten? Nä... :D Tur man har någon som ÄLSKAR(?) sådant... eller gillar det ;)

2009-03-10 @ 21:21:54
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0