Slappa lite...

Då har man varit lite duktig och dammsugit huset. Man kommer hem från jobbet för att fortsätta med ett annat. Hushållssysslor räknas väl ändå till jobb... i någon form? Strykningen har jag ännu inte orkat ta tag i men får väl göra en kraftansträngning imorgon med det. Eller kunde du komma förbi och göra det åt mig?
Har satt en kastrull med vatten på spisen nu och ska väl koka någon form av pasta. Suger i magen nu. Sen får det bli till att glo på de två nya avsnitten av 24 som låg och skvalpade i cyberrymden idag. Gött att slappa lite.

Mu!
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jajamen klart hushållsarbete är jobb! Det obetalda som kvinnor världen över har utfört i alla tider... :) Hittade ju givetvis hit via söstra di. Hoppas allt är bra! /Din forne klasskamrat från grundskolan (way back in the days)

2009-03-03 @ 21:09:37
URL: http://trisselina.blogspot.com
Postat av: Helen

Har inte gjort något annat än att slappa hela kvällen... Får bli mackor nu istället för mat (hoppas att jag har en matlåda i frysen att ta med till jobbet i morrn!). Och STRYKNING (den hushållssyssla som jag avskyr mest av alla) ska vi inte tala om... Du känner händelsevis inte till en extremt billig butler?? Svar till "Hopplös småländska". ;-)

2009-03-03 @ 21:16:14
URL: http://hihellohelen.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Stryka? Hur gör man då? Jag stryker högst fem gånger om året och då oftast under sommarmånaderna. Annars är jag hellre lite skrynklig än stryker.

2009-03-03 @ 21:43:04
URL: http://ellisbellis.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hm, funderar på att skaffa en sådan dammsugare som tassar runt av sig själv... Problemet är att det nog är för mycket grejer ivägen som gör att den inte tar sig fram, typ... Hm, vad göra? Leva med änglatofflor?

Må så grankott...

(dock funderar jag på om inte centraldamsugare vore något vettigt att införskaffa... ... ...

2009-03-03 @ 21:47:58
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/
Postat av: Ellinor

Jag tål förvånansvärt mycket alkohol trots att jag sällan är på fest längre. Men det dricks ju en del vin hemma i soffan iofs :-) Kände mig inte ens särskilt full i helgen faktiskt. Men gången innan jag blandade rött vin, vitt vin och champagne blev jag dålig..

2009-03-03 @ 23:48:11
URL: http://ellisbellis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0