Twilight

Jahapp, då har man sett Twilight oxå. Inte så mycket vampyrfilm utan mer omöjlig löööööve mellan en nyinflyttad high schooltjej och en vampyrkille. Kan inte säga att jag tyckte den var dålig men heller inte jättebra. Se den om ni inte har nåt annat att titta på. Vill ni se mer "riktig" vampyrfilm så kan jag iställer rekomendera Interview with the vampire, Bram Stoker's Dracula, The lost boys, Underworld eller Fright night. Någon mer.. jo.. From dusk til dawn såklart.
Nepp, nu ska jag snutta kudde!

"I may be a bastard, but I'm not a fucking bastard."

Kommentarer
Postat av: mie

böckerna är bättre än filmen i alla fall ;)



BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-07 @ 02:11:34
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Oj här ligger jag efter i vampyrfilmerna märker jag, men Underworld såg jag igår och den var lite för mycket pang-pang och action för min smak. Skräck ska det vara!! :-)

2009-03-07 @ 02:13:35
URL: http://ellisbellis.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hm, jag brukar föredra böckerna istället för filmerna - ger mer liksom. Ska tydligen vara så i detta fallet också... Men, dessa böcker har jag INTE läst - än. Bokrea kommer det väl nästa år också? Eller om de möjligen kommer, eller finns, i pocket. Man, får försöka hålla ner kostnaden... Jo, man KAN låna på bibliotek - men är man bokomal, eller det har ett eget namn - vet... Så... äsch...

Må så grankott... :D

2009-03-07 @ 10:24:30
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/
Postat av: Sassy

Jag kan varmt rekommendera True Blood om du inte har sett den!

2009-03-07 @ 17:42:16
URL: http://eurotrash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0