Två blev tre

Hej kära och kanske lite försummade blogg! Sitter här proppmätt och lider lite efter spinningpasset jag var på tidigare. Jag var inte riktigt så ur form som jag trodde men det känns i ben och rygg just nu. Men nu jävlar ska det bli tag på tränandet igen efter några års uppehåll. Medlemsblankett till gymmet är ifyllt så nu finns det ingen återvändo. Uppskriven på spinning nästa helg igen och ska väl förhoppningsvis lyfta lite skrot innan det passet också. Någon mer träning kommande veckan blir det nog inte då jag smiter upp till nollåttaland ett par dagar och fascisten som ska få fason på mig jobbar sistaskift.

Helgen har annars varit ganska lugn. Var hemma hos syrran igår eftermiddag för att fira hennes karlslok som behagat att fylla år i veckan. Innan det blev det en vända uppe på berget och på kvällen dök några polare upp så det blev några kalla, skitsnack och filmtittande. Så trevligt, så trevligt. Vi spikade även nästa matlagningskväll till fredag men kom inte fram till något vettigt att laga. Vi funderade dock på att grilla men det är ju ingen direkt utmaning i det. Det är liksom genetiskt att vi karlar kan grilla. En funderare på något mer avancerat får det bli under veckan.

Idag har jag förresten haft tre katter i stället för de vanliga två. Extrakatten som smygit runt kåken ett tag nu blev insläppt av Hades. Dock under hård bevaking. Men jag tror främligen varit inne för utan min vetskap för han spran raka vägen till matskålarna och började mumsa. Sen tillbringade han en stund på altanen innan Hera ledsnade och fräste iväg honom.

Uj vad tiden går förresten. Det är ju redan söndagkväll och jag har inte haft tid med någon måndagsångest än. Får ta tag i det bums!

I am becoming

Hades följer efter främlingen

Främligen mumsar så det skvätter

Färdig!

Hera morrar så det sprutar saliv

Kommentarer
Postat av: Bim HD

Ehh... välkommen åter? Eller du försvinner ju till nollåttaland - nada bloggning antar jag, hrm... ajajaj... Ang några saker...Det är liksom genetiskt att vi karlar kan grilla

Ja, för att vi kvinnor som verkligen kan låter er tro att ni kan något, hehehe... Och det brukar - i många fall - vara den enda gången som vissa, eller många, av karlarna ens lagar mat - står ju inte vid spisen. Hm, nu finns det ju rätt många som KAN laga mat också, eloge till dem :)lider lite efter spinningpasset jag var på tidigare

Trevligt - då är du fast... men BARA ett pass i veckan? Ehh, om vi då möjligen räknar bort ett eventuellt styrkeprogram också. Aja, det ger inga resultat som heter duga säger de, hehehe. Hm, finns det ingen BodyAtack eller liknande att värma upp med?Förstår om Hera morrar - verkar vara någon med ruter i - släppa in lösdrivare, uff... Dressera din käre Hades... Dra med sig karlar hem? vad ska detta bliva? ehhh...

Må så grankott...

2009-05-11 @ 09:54:38
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/
Postat av: Helen

Shit - nu måste jag VERKLIGEN skärpa mig vad gäller träningen. Men vi kan väl göra så här: "Fascisten" skriker på díg och du skriker på MIG! ;-) Jag antar att "Fascisten" inte behöver någon hjälp - annars kan jag väl skicka ett uppfordrande mail till honom... :-) Hoppas att allt är bra med herr Labbas - låt inte några odrägliga 08:or slå klorna i dig!

2009-05-11 @ 20:45:36
URL: http://hihellohelen.blogg.se/
Postat av: Ida

En fin inkräktare var det då iaf! Och hungrig :)

grillat låter väl itne så tokigt, även om det egentligen är för lätt för er. Är ju så himla otroligt gott!!! :)

2009-05-13 @ 12:47:41
URL: http://idasvedlundstahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hehe, naaww, gud vad söta dem är!:)

2009-05-14 @ 12:27:09
URL: http://elinoreaxelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0