Spöktimmen är nära

Ja då får man försöka ta sig i kragen och krypa till kojs och tvinga sig till sömns (är man nattmänniska så är man). Ännu en arbetsdag stundar i morgon med allt vad det kan tänkas innebära. Känner en ond föraning i min vänstra lilltå om att tyskar komma ringa imorgon bitti och gnälla över något på sin usla engelska. Gissningsvis att de inte kommer ut på nätet men inte begriper att nätverkssladden måste sitta i.

Nä, sova var det. Behöver nog lite lugn musik för att slappna av... vad sägs om denna fina klassiker? Black hole sun med Soundgarden.

Mr Sandman


Kommentarer
Postat av: Bim HD

Hm... det där är ingen ovanlig sak... "Jag kommer inte ut på nätet, vad är felet?" - man kollar att koppla upp sig - fungerar inte. Ber dem kolla om nätkabeln sitter i... "Hur ser den ut?" Den brukar vara grå och ser ut i änden som en telefonkabel in i telefonen - den kontakten... "Hm, har nog ingen sådan..." Har du något uttag i närheten som det står siffor och någon bokstav över - med något liknande i kontaktväg? "Nej, jag flyttade in i detta rummet för en timme sedan och det är tidigare ett rum vi inte haft dator i..."

Ovanligt - nä... finns många varianter av det... finns ett gammalt uttag som inte behövts och kopplas ifrån - behöver korskopplas mm... OM man har tur så har det dragits ett nytt uttag - men varken kopplat eller konfat, suck... Bara flytta dator o möbler och tro att allt funkar - utan att meddela, suck... När jag skriver detta - just då saknar jag det inte, men annars - och snacka om vad man kommer att göra det sedan :(

Må så grankott...

(hm, med arbetslöshet - en halv sjuk och sjuk på resten, eller arbetslös? Då blir det nog inte så mycket festande... till sommaren och festivalen och gå runt i på stan? och kolla på smått galna festivalare :P Hm, de där som inte ser en stor soptunna att slänga skräpet i utan lägger det kvar där de satt... uff - det är det värsta...)

2009-03-31 @ 09:17:33
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0